Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Psykoterapeut, Reiki lærer og healer

Wenche Thoresen.

Jeg tilbyr Psykoterapi i Psykosyntese, Hypnoterapi, Veiledning undervisning,

kurs og behanling i Reiki Healing og selvutvikling.

Kursoversikt for Reiki Healing finner du på siden "Reiki kurs og behandling". 

Trenger du noen å snakke med? 

Du kan bestille time ved å ta direkte kontakt med meg enten på telefon, fra "Kontakt" eller epost.

bilde

"Life isn't about waiting for the storm to pass,

it is about learning to dance in the rain".

Det kan være små og store opplevelser som kan sette seg i kropp og sinn. Slike opplevelser kan være utfordrende å bære alene.

Å finne en vei ut av ensomhet, depresjon, angst og uro, da er det godt å snakke med noen som er der for deg. Et menneske som er lyttende og forståelsesfull, en trygg person. Et menneske som kan bidra til at det blir mulig å  "sortere"  livets opplevelser og det som "ligger i veien" for et harmonisk og godt liv. 

Psykoterapi handler om tanker, følelser, kropp og sjel, hvordan du bruker deg selv som menneske i dine omgivelser og i dine relasajoner.

Det kan handle om viktige veivalg, finne ut av hva som hindrer deg i livet, å se muligheter når ting stopper opp, og vi kanskje går oss vill. Psykoterapi kan gi mulighet til å bli bedre kjent med deg selv, dine følelser og utfordringer. Det handler ofte om noen små  "justeringer". 

   

Jeg har lang erfaring knyttet til samtaler med mennesker i utfordrende livssituasjoner og krevende prosesser. Som terapeut har jeg taushetsplikt, det betyr at du hos meg kan føle deg helt trygg.

Jeg følger internasjonale krav til psykoterapi (EAP) og er medlem i NFPT (Norsk forening for Psykosynteseterapeuter) www.nfpt.no 

https://nfpt.no/terapeut-wenche-thoresen/

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn