Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Psykoterapi  Psykosyntese 

veiledning, samtale og undervisning.  

bilde 

"Life isn't about waiting for the storm to pass, it is about learning to dance in the rain".

Det er ikke alltid så mye som skal til før vektskålen tipper over og det blir for mye å holde ut. Da er det godt å snakke med noen som er der for deg, en lyttende og forståelsesfull trygg person. 

Psykoterapi handler om tanke, følelse, kropp og sjel, hvordan du bruker deg selv som menneske i dine omgivelser og i dine relasajoner.

Det kan handle om viktige veivalg, finne ut av hva som hindrer deg i livet, å se muligheter når ting stopper opp, og vi kanskje går oss vill. Psykoterapi kan gi mulighet til å bli bedre kjent med deg selv, dine følelser og utfordringer. Det handler ofte om noen små  "justeringer". 

   

Jeg har lang erfaring knyttet til samtaler med mennesker i utfordrende livssituasjoner og krevende prosesser. Som terapeut har jeg taushetsplikt, det betyr at du hos meg kan føle deg helt trygg.

Jeg følger internasjonale krav til psykoterapi (EAP) og er medlem i NFPT (Norsk forening for Psykosynteseterapeuter) www.nfpt.no 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn