Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Er du klar for -  

"Reisen inn i ditt underbevisste sinn"?

Det er ingen tilfeldighet at du leser om denne spennende cd'en, en unik mulighet til å få kontakt med ditt innerste!

En CD som guider deg fra start til slutt på en utrolig behagelig måte. En helt ny "behandlingsteknikk", svært behagelig og meget effektfullt!

Vi har gleden av å tilby CD'en som kan endre livet ditt i svært positiv retning!  

                

Tanvir, som jeg traff på kurs i DHT (diplomert HypnoTerapi) våren 2007, er produsent av dette unike tilbudet som jeg har vært så heldig å få introdusere til mine kunder! .

    En CD du kan bruke i avslapning om og om igjen! 

 En flott reise inn i ditt indre! Noe flere av de som har prøvd er enige om. Gjennomgående har de alle fått en større "kjærlighet" til seg selv.

 

 

Produsent: Tanvir Ul Hassan MAEPH, Life Coach

Film produsent, Avdelingsleder i Oslo kommune,

Vinner av Innvandrerprisen 2007 for arbeid med barn, ungdom og familier.


”Din fortrolige samtale med din indre kunnskap”, vil
gi deg en unik mulighet til å åpne dine ”dører”, slik at du kan bli mer bevisst og tålmodig i din søken etter et godt og harmonisk liv. Også et flott tilbud til andre hvis du ønsker å selge den eller gi den bort i gave.

Pris pr. cd kr. 350,- + frakt.  Terapeut/bedrift (oppgi org.nr). Ved kjøp av 3 stk eller mer betaler du pr. cd kr. 250,-.

Varen sendes i postoppkrav om ikke annet er avtalt. Oppkravsbeløpet, kr. 60,- kan spares om du forhåndsbetaler bestillingen til konto: 0530 01 01196. (husk å legg til porto kr. 35,- for inntil 4 stk eller kr. 65,- for 5-12 stk)

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn