Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

NYHET I NORGE!    

Kurs i EMENTE-metoden - interessert?  Enten du vil ta selvbehandlingskurs eller utdanne deg til EMENTE-terapeut, du er hjertelig velkommen til å kontakte meg!   Emente metoden er utviklet i Sverige av Rose-Marie Larsson og Solveig Naeser. Kursene som holdes i Norge blir holdt av Rose-Marie Larsson, og med meg som assistent.

EMENTE hjelper kroppen å aktivisere sitt eget innebygde reparasjonssystem


HVA BETYR EMENTE
EMENTE er en forkortelse for Emosjonelle Energi Teknikker. Metoden har sin opprinnelse i blandt annet KBT, NLP, TFT-Tankefeltterapi och EFT. Hvorfor velge mellom "teknikk X eller Y" når du kan velge "det beste av det meste - og litt til "? I EMENTE inngår også den egne teknikken LAR (Lytte, Akseptere og Respektere - seg selv).

MENTAL TRENING ER MINST LIKE VIKTIG SOM FYSISK TRENING
Vi mennesker har manga muskler som trenger kontinuerlig trening - både fysiske og mentale - for at de ikke skal bli slappe og ubrukelige.
Med kontinuerlig
mental treningjobber man bort DÅRLIGE følelser og fokuserer på GODE følelser = de mentale musklene blir faste, spenstige og kraftfulle. Med vältrenede mentale muskler kjenner man seg avslappet/rolig, konsentrert, glad og lykkelig. 
Men, hvordan vet man om man har slappe og ubrukelige mentale muskler? Jo, man får
tydelige symptomer som følelser av ugehag, tretthet, stress, uro, utrygghet, usikkerhet, ukonsentrert, fobier, avhengighet, sinne, smerter og spenninger m.m.ENERGI OG FREKVENSER

 Alt består av energi.solnedgang_imagelarge.jpg
Menneskene, også våre følelser, er energi.
Energi er frekvenser.
Frekvenser er mulig å forandre.
Feil-frekvenser er forstyrrelser i energisystemet, og som lett kan lokaliseres og korrigeres med hjelp av EMENTE. Emente viser seg å være både raskere, mer effektiv og mer bestandig enn mange andre metoder.
 

HVA MAN KAN OPPNÅ MED HJELP AV EMENTE
Ro, konsentrasjon, balanse, harmoni, økt energi, trygghet, sikkerhet, selvsikkerhet, tillit, smertereduksjon, glede, fremtidsro, positivitet, frihet og en tilværelse uten stress eller press i forhold til å kjenne på prestasjonskrav.

 
 
JEG VIL ENDRE PÅ "SYSTEMET" - VIL DU HJELPE MEG?

Ta for eksempel NAV,
som bruker millioner av kroner på de arbeidsløse i form av kurs og eller "coaching". Slik jeg ser det er det som å "helle vann på gåsa", i svært mange tilfeller desverre.

Hvordan skal en person med lavt selvbilde og høy utrygghet kunne ta imot coachingen? Hvis jeg ikke tror på meg selv, eller på at jeg skal greie å få meg en jobb, eller kunne være trygg på at jeg mestrer jobben - hvor trolig er det at jeg vil få jobben da?

Hvorfor ikke satse på å ØKE SELVTILLIT, SELVBILDET OG TRYGGHETEN - slik at mennesker får tilbake troen på seg selv og egen mestring?

Hvis dette var mulig - hva tror du vil kunne skje da? Jeg er ikke i tvil....

 Videre tenker jeg på SKOLEN og BARNA våre.......

Det er så mye utrygghet og usikkerhet blandt barna, som ikke vet hvordan de skal forholde seg til, medelever, lærere og ofte egne følelser....
Hvis jeg hadde fått gitt dem noen timer med EMENTE, og lære dem LAR-teknikken - på hvordan man LYTTER TIL SEG SELV, og AKSEPTERER AT DET MAN KJENNER OG TENKER ER RETT OG RIKTIG - samtidig som man RESPEKTERER SEG SELV FULLT OG HELT.
HVA SKULLE SKJE DA?
Hva skulle da skje med barn som føler seg usikre?
De som ikke tørr si noe, fordi de er redde for at det skal bli feil, eller at de gjør feil?
De som trykker ned andre, bare for å gi "næring" til egen utrygghet?
De som ikke tørr å kjenne etter?

Hvorfor skal "systemet" være så "tragisk og gammeldags", spør jeg meg selv, alt er egentlig så enkelt....

Hvorfor er vi så redde for Alternative behandlinger/synspunkter?
Jo, fordi vi ikke forstår og faktisk heller ikke vet hva alternativ behandling innebærer. Det ligger også mye redsel i det som for mange av oss er ukjent. Mange av oss har heller ikke lært hvordan vi skal forholde oss til det vi ikke forstår, dermed er det svært enkelt å fornekte. Vi velger bort det litt utradisjonelle, vil "lytter" ikke til kroppen og dens signaler, og ikke minst - vi er vår egen helbredende kraft, det er virkelig så enkelt. 

Du er det du tenker, og Tankene har en direkte sammenheng med helsen!

Og så, hva er Alternativt? Hvor lenge har den "tradisjonelle verden" eksistert? Hva gjorde menneskene i alle år før dette? Jeg anser at den tradisjonelle verden er den alternative, men, at svært mange "mentale personer" har sett sitt snitt til å "bety noe", bli bekreftet gjennom sine prestasjoner og titler - ofte redde for å havne i besvær eller en lignende tilstand hvor vi kjenner oss usikre og ikke vet hva som skal skje, eller hvordan vi skal forholde oss.Disse VERDIER ligger ikke i den personen vi er, men i hva vi gjør og presterer, kanskje lært gjennom vår påvirkning fra tidlig start i livet!

Jag vil endre på alt dette! Og min overbevisning er at ved hejelp av EMENTE kan ALLE ta bort sine triste/negative følelser og redsler, for å SYNLIGGJØRE sin INDRE TRYGGHET og FØLE SEG BRA!

 

SELVHJELPS KURS OG TERAPEUTUTDANNELSE.

Bli din egen ekspert - meld deg på våre kurs.  I dag er første dagen i resten av ditt liv - hvorfor vente?  ALLE passer inn i våre kurs - uansett hvem du er, ingen problemer er hverken for små eller for store for EMENTE.  

Frem til dette kan du kontakte meg til en uforpliktende prat, og kanskje vil du forsøke en EMENTE behandling, bare for å "kjenne" på hva det er !

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn