Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hva er Emosjonell energiteknikk?

Emosjonelle energiteknikker er en korttidsterapi hvor man kombinerer samtale og akupressur. Metoden inkluderer ulike teknikker som har sitt utspring fra blant annet TFT (tankefeltterapi), EFT, KBT og NLP.

Denne relativt nye metoden gir en effektiv og rask behandling fra små følelsesmessige ubehag til psykiske problemer.

Emosjonelle energiteknikker, også kalt EMENTE kombinerer vestens psykologiske behandling med Østens meridianlære. Metoden virker ved å høyne grunntryggheten og selvtilliten, samt å synliggjøre og korrigere "feilfrekvenser" ved behov.

Behandler og klient behøver ikke å bruke så mye tid til å prate om problemet før man kan begynne den første behandlingen.

”Hvis din kropp kan lege fysiske sår og ben brudd,

- da kan den vel også lege mentale sår og vonde følelser?”

Slik kan en behandling foregå

Vi konsentrerer oss om ditt problem og hvor sterkt ubehag det skaper deretter kan behandlingen starte.

Man presser lett med fingertuppene på endepunktene (akupunkter) på visse energibaner. I løpet av noen minutter opplever de fleste en betydelig lindring av de ubehagelige følelsene. Antall behandlinger er individuelt. Noen personer trenger flere behandlinger og da anbefaler vi at man lærer seg å behandle seg selv hjemme gjennom et par ekstra konsultasjoner.

Vi fokuserer helt enkelt på det som følelsesmessig ”forstyrrer eller hindrer” oss. Når det er blottlagt, kan man ved hjelp av teknikkene korrigere sitt følelsesmessige forhold til problemet.

Energipsykologi fungerer på de fleste typer fysiske og følelsesmessige/psykiske problemer. Metoden er rask, smertefri og uten bivirkninger.

Etter behandling med EMENTE teknikken kan du oppdage at de følelsene som tidligere var smertefulle og vonde har mistet sin intensitet.

Du vil huske opplevelsen men den gjør IKKE vondt lenger!

Årsaken til alle negative følelser er en forstyrrelse i kroppens energisystem.

 Vi kan enkelt forklare dette ved å sammenligne en person med en datamaskin. Ved hjelp av Emente-teknikken renser vi ut nødvendige ”søppelfiler”, og eliminerer alt det som begrenser maskinen, det som hindrer, og umuliggjør effektivitet, kreativitet og riktig holdning! En datamaskin har knapper som man trykker på, for og ”delete” det man ikke vil ha der mer.

Det vi kanskje ikke tenker på er at vi mennesker også har tilsvarende knapper våre Akupunktur punkter!

 Vi belyser underveis hvordan man forholder seg til, og følelsesmessig oppfatter ulike situasjoner og om man kjenner motstand eller ubehag da trykker vi helt enkelt på de ”rette knappene” til følelsen minsker og forsvinner.

Energisystemet vårt balanseres gjennom trykkingen og en indre ro kommer til å erstatte den smertefulle følelsen.

Siden jeg har videreutdannet meg vil jeg ikke lenger gi Emente behandling slik den er beskrevet her. Det kjente er jo at vi mennesker utvikles under veis i livet. Veien blir til mens man går. Der er også jeg!
I denne energiterapien har jeg med alle disse erfaringene.
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn