Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hypnose terapi

For en tid tilbake utdannet jeg meg til Hypnose terapeut. Jeg gir fremdeles timer hvis du ønsker å arbeide med noen av de nedenfor nevnte utfordringene, selv om jeg setter fokus på Psykoterapi behandlinger.

Hvis du vurderer å kontakte meg for timer til hypnoseterapi bør du ta høyde for minst 4 timer. Hver time varer i 60 min. Grunnen til at jeg ønsker et lengre terapiforløp handler om din sikkerhet, at det settes av tid også til å sjekke at behandlingen har gitt resultat. 

Hypnoseterapi egner seg godt til behandling av: 

Røykeslutt, Sukkeravhengighet, flyskrekk, fobier etc. 

Hypnoseterapi er en god støtte på veien til endringsprosesser.

Er du klar for å gi deg selv en god opplevelse og endring i ditt liv, noe du gjør for deg selv?

Det heder jeg får klienter som kommer til time fordi "noen" har sendt dem, det kan være speielt i forhold til røykeslutt. Det er viktig at du er ærlig, ønsker du å slutte å røyke, ja da vil hypnose kunne hjelpe deg til det, ønsker du ikke å slutte å røyke så vil ikke underbevistheten din samarbeide på sikt. 

Du er velkommen til å kontakte meg via kontaktsiden, legg igjen telefon nummer og jeg ringer deg tilbake for en uforpliktende prat. 

                                                           

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn