Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hypnose- hypnoterapi.

Ønsker du endringer i livet?

Ja det er kjærkomment for de fleste av oss, en hjelp til å tørre kjenne på det som begrenser oss.  Hvor starter jeg og hva gjør jeg for å få det til?  Hypnose/hypnoterapi virker godt ved ønsket endring av vårt adferds mønster.

Endringer er enklere å få til når vi er bevisst på hva som faktisk er der allerede!

Hypnose henvender seg til vårt ubevisste sinn som igjen styrer våre vaner og uvaner. Tanker vi gikk og tenkte i går, gjentar seg i dag, helt opp til 90 % av dem er repeterende! Unngå å bli fanget av ditt tankemønster.

Å spille på lag med deg selv og ta i bruk dine indre ressurser gir livs endring og livsglede. Vi blir mer nærværende i oss selv.  Med  hjelp av hypnoterapi ses adferdsending, det blir ingen kamp med viljen, tvert i mot vil du klare "å spille på lag".  Å bli kjent med vaner/uvaner og begrensende adferds mønster vil gi ro og harmoni i livet. 

Hypnoseterapi egner seg godt til behandling av: 

Vektreduksjon, søtsug/sukkeravhengighet, overspising, Røyk- og snus avhengighet, Flyskrekk, Fobier etc.  

Det virker og ofte med en gang!

Er du klar for å gi deg selv en god opplevelse og endring i ditt liv, noe du gjør for deg selv ?

Du er velkommen til å kontakte meg via kontaktsiden, legg igjen kontaktopplysninger og jeg ringer deg tilbake for en uforpliktende prat.

Jeg tilbyr individuelle timer i Oslo og på Nesodden. 

                                                           

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn