Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

    MONSUN clean       renser og styrker !    

Det er ikke lett å leve så sunt som vi egentlig ønsker oss!  Derfor er det lurt å rense lever og galleblære  med jevne mellomrom!

Vi kan spise riktig, drikke riktig og bruke riktig kosttilskudd, men et sted i kroppen samles avfallsstoffer og giftstoffer uansett, og det er i leveren!

Mange mennesker plages med fettlever. Mange har gallestein og enda flere har ofte problemer med fordøyelsen og magesyre.  Vi ser allergier, slapphet, hyppig inntak av medisiner, alkohol, fet mat mm, og som media i det siste også har satt fokus på, de skadelige konserveringsmidlene som finnes i de fleste dagligvarene våre. Disse stoffene er "fremmede" for kroppen vår og organene våre sliter med å fordøye og plassere dem. Etter hvert ser vi uheldige reaksjoner, noe som i verste fall kan utløse alvorlige sykdommer. 

Med Monsun clean, får du en enkel måte å hjelpe lever og galleblære til å rense ut alle disse uønskede avfallsstoffene. Monsun clean er et helsekostpreparat med Mariatistel som inneholder det leverbeskyttende stoffet Silymarin som øker kroppens egenproduksjon av Glutation. Glutation er viktig for avgiftning av forurensninger i leveren og for å bygge opp en god lever- og gallefunksjon. Sitronmelisse har beroligende effekt på stressrelaterte fordøyelsesproblemer og virker stimulerende på lever og galleblære. I tillegg inneholder Monsun clean vitamin C (anti-oksidant) som er gunstig i motvirkning av leverskader, forgiftning av tungmetaller som bly og kvikksølv. Vitamin E forsterker virkningene av vitamin C og Silymarin.

Monsun clean er en enkel og helt naturlig måte å rense ut avfallsstoffer på. Helt uten bivirkninger. Ofte er slike kurer omfattende, men her slipper vi mye styr og arbeid. Kun to kapsler daglig, en morgen og en kveld og det i 3 uker. Deretter 9 uker uten Monsun clean slik at kroppen får tid til å jobbe med rensen og så en ny kur over 3 uker igjen.

Monsun clean er en behagelig og helt overkommelig innvestering til en god helse!  Pris kun kr. 300,- for 3 måneder.

Akkurat som monsunen kommer og renser naturen, slik kommer Monsun clean og renser lever og galleblære. Akkurat som naturen gjenoppretter sin balanse etter monsunen, balanseres kroppen etter en kur.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn