Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

 

bilde

Mitt yrkesaktive liv startet som 16 åring. Gjennom en sommerjobb på apotek tok jeg valget, jeg startet på  fagskole parallelt med jobb i apotek, dette ga meg en autorisasjon som apotektekniker.

Etter 6 år på apotek, begynte jeg i Norges Apotekerforening. Her ble jeg i 13 lærerike år, arbeidet i Økonomi- personalavdelingen og hadde blant annet ansvar for intern IT i bedriften.  

Med to små sønner hjemme fikk jeg både tid og lyst til å ta noen kurs. Valget falt på forskjellige rettninger av helsetilbud, blandt annet akupressur, aromaterapi, babymassasje, reiki, lymfedrenasje, barnehagemassasje, emosjonelle energiteknikker, hypnoseterapi og nå Psykoterapi i Psykosyntese som også kalles psykologi "med sjel". 

Den største satsingen de første årene ble aromaterapi. Kravet var høyt i forhold til kunnskap om kropp, psyke og ernræring, derfor ble det skolebenken i to år ved Atlantis medisinske høgskole i Oslo. Dette ga meg god kunnskap og interesse for videre arbeid med kropp og psyke. Jeg åpnet klinikk i Oslo, drev denne i tre år før familien flyttet til Trysil for å leve av og med gårdsdrift, melkeproduksjon. Her fikk jeg god anledning til å bruke homeopati på dyr, noe som ga store gevinster i sunn dyrehelse.

I 2000 etablerte jeg Aromaterapskolen Sør, her utdannet  jeg Naturmedisinske Aromaterapeuter og hadde skolestue på gården. 

Eteriske og vegetabilske oljer er viktig i Aromaterapi og et agentur ble etablert med salg av oljer fra "Beauty & Nature”. Selskapet ble kjøpt opp av "IngridK" og jeg solgte oljene gjennom Wenches Naturterapi i Norge. Høsten 2013 overlot jeg agenturet til "Naturterapiskolen Nord" som selger oljene nå.

Gjennom årene har jeg også hatt flere Reiki kurs, og på alle nivå. Reiki er for meg en effektiv og selvutviklende metode, det gir ro og harmoni i en ellers hektisk hverdag.

I en kort periode jobbet jeg som rådgiver og kursleder i "Jobbklubb" og "Veien videre", dette i en privat bedrift der NAV var oppdragsgiver. 

To år i Aleris Helse AS som sekretær ved kirurgisk poliklinikk i Ortopedi og deretter fikk jeg tilbud om jobb i Stiftelsen Solliakollektivet og som nestleder/avdelingsleder. Jeg flyttet til Søndre Land, ikke langt fra Gjøvik der jeg bodde som medlever med primæradresse på Sollia. 

Sollia er en behandlingsinstitusjon for tidligere rusmissbrukere, et kollektiv med arbeid og fellesskap som metode. Denne perioden ga meg virkelig ønske om å arbeide med mennesker, mennesker som desverre og ofte ikke blir sett eller hørt i samfunnet. Jeg fikk et større perspektiv på livet og fant en stor glede i å være en del av fellesskapet på Sollia. Jeg brenner for å kunne gi av meg selv, være en god bidragsyter til at mennesker finner seg godt til rette i livet sitt. Det gir meg mening å være "den lille forskjellen" som er med på å skape rettning og veien videre til et bedre liv. 

I 2017 ble jeg ansatt som Miljøterapeut ved Stendi AS, der arbeider jeg som medlever i en PU bolig. Å være medlever innebærer turnusarbeid og dette gir meg noen fridager mellom vakter.  Å arbeide med mennesker er mitt felt og jeg gleder meg til å gå på jobb. Noen av fridagene mellom vakter oppholder jeg meg i klinikken i Oslo der jeg tilbyr individuell klinisk psykoterapi. Jeg har kort ventetid på timer.

Når jeg ser tilbake på eget liv, da tenker jeg at "veien ble til mens jeg gikk", for meg er det en sannhet. Kunnskap og erfaring er viktig når jeg arbeider med mennesker, å inkludere hele mennesket, være en god lytter og støttespiller i prosessen for mine klienter.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn