Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

 

bilde

Mitt yrkesaktive liv startet som 16 åring og med en sommerjobb på apotek tok jeg valget, det ble  fagskole parallelt med jobb i apotek, Jeg er autorisert  apotektekniker.

Etter 6 år på apotek begynte jeg i Norges Apotekerforening. Her ble jeg i 13 lærerike år i Økonomi- personalavdelingen og hadde blant annet ansvar for intern IT i bedriften.  

Med to små sønner hjemme fikk jeg både tid og lyst til å ta noen kurs. Valget falt den gangen på forskjellige helse rettninger. Gjennom årene er det blitt en del, blandt annet akupressur, aromaterapi, babymassasje, reiki, manuell lymfedrenasje, barnehagemassasje, emosjonelle energiteknikker, TFT, hypnoseterapi og nå Psykoterapi i Psykosyntese, et 4 årig høyskolestudie. 

Den største satsingen som selvstendig næringsdrivende ble aromaterapi. Kravet var høyt i forhold til kunnskap om kropp, psyke og ernræring, derfor ble det skolebenken i to år ved Atlantis medisinske høgskole i Oslo. Dette ga meg god kunnskap og interesse for videre arbeid med kropp og psyke. Jeg åpnet klinikk i Oslo, drev denne i tre år før familien flyttet til Trysil for å leve av og med gårdsdrift i melkeproduksjon. Her brukte jeg homeopati på dyr, noe som ga store gevinster i sunn dyrehelse, og vi leverte elitemelk i flere år. 

I 2000 etablerte jeg Aromaterapskolen Sør og utdannet Naturmedisinske Aromaterapeuter i vår skolestue på gården. 

Eteriske og vegetabilske oljer er viktig i Aromaterapi og jeg opprettet et agentur med salg av oljer fra "Beauty & Nature”, selskapet ble senere kjøpt opp av "IngridK" og jeg solgte oljene gjennom Wenches Naturterapi i Norge. Høsten 2013 overlot jeg agenturet til "Naturterapiskolen Nord".

Gjennom årene har jeg også hatt flere Reiki kurs på alle 3 nivå. Jeg utdanner Reiki terapeuter og tilbyr masterkurs for den som ønsker å utdanne seg til Reiki lærer. Å ta en time reiki er behagelig og avslappende. Det å kunne utøve teknikken på seg selv og andre er en innvestering for livet og jeg har mange ganger erfart at Reiki blandt annet hjelper meg mot tankekjør og stress.

I en kort periode jobbet jeg som rådgiver og kursleder i "Jobbklubb" og "Veien videre", dette i en privat bedrift der NAV var oppdragsgiver. 

Tre år i Aleris Helse AS som sekretær ved kirurgisk poliklinikk i Ortopedi i Oslo.  

Da jeg fikk tilbud om jobb i Stiftelsen Solliakollektivet som avdelingsleder i 2014 flyttet jeg til Søndre Land, ikke langt fra Gjøvik. Der ble jeg kjent med det å være medlever i en behandlings institusjon for tidligere rusmissbrukere, et kollektiv med arbeid og fellesskap som metode. Denne perioden var lærerik da jeg fikk  arbeide tettere med mennesker som desverre ofte ikke blir sett eller hørt i vårt samfunn. Jeg fikk et større perspektiv på livet og fant en stor glede i å være en del av fellesskapet på Sollia. Jeg brenner for det å være en god bidragsyter så mennesker finner seg til rette i livet sitt. Det gir meg mening å være "den lille forskjellen" som kan bidra til å skape rettning og veien videre til et bedre liv. 

I 2017 ble jeg ansatt som Miljøterapeut ved Stendi AS i en PU bolig. Denne jobben er store deler av livet mitt og jeg stortrives som medlever og miljøterapeut. 

I tillegg har jeg noen arbeidsdager i Dronningensgate 23 i Oslo. Her tilbyr jeg Individuell Klinisk Psykoterapi i Psykosyntese.

Når jeg ser tilbake på livet mitt tenker jeg at "veien blir til" mens vi går. For meg er det et godt bilde på hva livet handler om, trivsel, glede, mening og ikke minst kunnskap og livserfaring som er nyttig og lett å bære.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn