Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Psykoterapi - Psykosyntese

- også kalt Psykologi med sjel.                             

"There is no path to peace;

peace is the path"

av "Thich Nhat Hanh"

For deg som ønsker....

Psykoterapi er en metode for å løse opp i personlige problemer på en systematisk måte.

I terapien kan du ta opp et hvilket som helst tema uten å tenke på nøytralitet eller taushetsplikt, og uten å være redd for å belaste eller for å miste anseelse, status eller venner. Du kan snakke om alt det som kan være vanskelig å snakke om i vanlige relasjoner, - og forvente å bli forstått.

Av og til kan våre reaksjoner og handlinger virke uforståelige for oss selv. Det at noen virkelig lytter og stiller de gode spørsmålene, vil hjelpe deg å sortere tanker og følelser. I terapi kan du få hjelp til å oppdage årsaker og sammenhenger, slik at du kan forstå deg selv og andre bedre, og finne gode veier ut av utfordende situasjoner.

I nærvær av en annen som er til stede, vil stress og uro ofte gi slipp, slik at du kan finne det rolige stedet i deg selv.

Psykosyntese er en selvreflekterende tilnærming som vektlegger innsikten du har fått gjennom egen erfaring, og setter din unike erfaringsverden i høysetet. 

Psykosyntese bygger på et humanistisk og positivt menneskesyn med tillit til individets ressurser og naturlige orientering mot vekst, og har et åndelig utviklingsperspektiv. 

Psykosyntese for hele mennesket - tanke, følelse, kropp og sjel. 

Psykosynteseterapi søker å lindre lidelse, løse opp i aktuelle problemstillinger, og å bistå deg i å utvikle ditt unike potensiale.

Gjennom refleksjon og meditasjon utvikles din bevissthet og din evne til tilstedeværelse. 

Den terapeutiske dialogen bidrar til et mer beviss forhold til livets prosesser, og en bedret evne til å samarbeide med disse. 

Gjennom visualisering, symbolarbeid og andre kreative tilnærminger, åpner vi opp for det potensialet som bor i deg, og hjelper det å komme til uttrykk.

Resultatet kan være økt livskvalitet igjennom ditt forhold til deg selv, dine relasjoner til andre, og hvordan du velger å leve livet ditt. 

Du er velkommen til å kontakt meg for mer informsjon eller bestille time. Kontaktsiden finner du på menyen.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn