Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

REIKI KURS VÅR og HØST 2024: 

REIKI III Master kurs  - 30. november og 01. desember 2024, Nesodden

                                     - kl. 10:30 til 17:00 Lørdag og søndag. 

                                      

REIKI II - fjernhealing08. og 09. juni 2024, Nesodden

                                      - 02. og 03. november 2024, Nesodden

                                       - kl 10:30 til 17:00 lørdag og søndag.

Reiki I - grunnkurs       - 22. og 23. juni 2024, Nesodden

                                     - 16. og 17. november 2024, Nesodden

                                       kl. 10:30 til 17:00 lørdag og søndag.

Reiki kursenes rekkefølge: Reiki I, Reiki II og Reiki III. Se mer utfyllende informasjon lenger ned på siden eller skriv til meg på kontaktskjema fra "kontakt" på forsidens meny. 

ØNSKER DU KURS PÅ ET ANNET TIDSPUNKT, på hjemstedet ditt eller individuelt kurs? 

Da er du velkommen til å ta kontak.

REIKI betyr Universell livskraft eller Livsenergi og er en Japansk healingmetode som blant annet reduserer stress, gir indre ro og fremmer god søvn og velværet.

Reiki kan gi oss et godt grunnlag for selvutvikling og indre vekst. 

Reiki energien hjelper kroppen til selv å ordne opp. Det være seg å løse opp blokkeringer og spenninger, balansere energier, rense ut avfallsstoffer, roe ned ved stress, søvnløshet mm.

Reiki er en teknikk som alle kan lære seg uten forkunnskaper. Energien virker fysisk, psykisk, mentalt og åndelig, og er ikke tilknyttet noen religion. Reiki fungerer på alle nivå når man behandler seg selv eller andre, og kan brukes på mennesker, dyr og alt levende rundt oss. Energien formidles via hendene.

Når du har gått et Reiki kurs har du fått aktivert energien for livet. Jo mer du bruker Reiki jo sterkere blir energien. Når du bruker eller gir Reiki så gir du ikke av din egen energi, Reiki gir tilskudd av energi til den du behandler og deg selv.

Det å åpne opp for Reiki energien fordrer at du arbeider i takt med egen utvikling.

Jeg underviser i den Tradisjonelle Japanske Reiki  som er delt inn i tre faser/kurs.

Reiki 1 - grunnkurs. Her får du høre Reiki's historie. Du lærer hvordan du kan bruke Reki i hverdagen på deg selv, men også på andre. Du blir innviet i grad 1 som starter en utrensingsperiode, en åpning av vårt fysiske og psykiske nivå. 

Reiki 2 - fjernhealing, påbygging av Reiki 1. Her blir du innviet i grad 2 hvor du lærer å gi fjernhealing eller sende Reiki på distanse. Her lærer du også å behandle utfordringer/"problemstillinger" med forsterkende Reiki symboler. Reiki 2 arbeider sterkt på vårt psykiske nivå. Etter 3 mnd kan du ta grad 3 om du ønsker det.  

Reiki 3 - her lærer du enda et symbol, mastersymbolet. Du blir innviet i grad 3 som forsterker din Reiki energi ytterligere. 
Du får en sterk innvielse, på hjertenivå og du kan arbeide på høyere nivå, hjelpe deg selv og andre. Du har nå mulighet til å hjelpe mennesker som vil påbegynne deres reise i Reiki bl.a. med dype meditasjoner og behandlinger.  Det kan være noen små justeringer som står i veien for et godt liv, alt blir sterkere på reiki 3.  

Å bli Reiki lærer krever at du har arbeidet med Reiki 3 i minst 6 måneder  før du starter din Reise som lærer. Ta kontakt så snakker vi om det.  

Kurs 1 og 2 kan tas over en helg, ta kontakt så snakker vi om det. Reiki 1 og 2 samtidig blir undervist individuelt. 

Når du velger å ta et Reiki kurs med grad 1 og 2 over en helg, vil det bli satt opp en helg med oppsummering og gruppe Reiki gjerne 3 måneder etter avsluttet Reiki 1 og 2.

Jeg vil anbefale deg å delta på en slik helg. Det er også obligatorisk for den som ønsker å bli Reiki lærer/undervise i Reiki. Det blir en samling hvor vi repeterer praktisk Reiki arbeid, deler med gruppen erfaringer og opplevelser i tiden etter kurset, meditasjoner, øvelser og behandling av hverandre. En helg hvor Reiki settes i fokus, påfyll av energi og ikke minst hygge.  Kostnad: 1.800,-.

Reiki lærer Wenche Thoresen (Reiki master) fra 1997. Gjennom årene er Reiki blitt en "følgesvenn", en viktig del av livet mitt og et uunnværlig "verktøy" i en ofte stresset hverdag. Reiki har beriket livet mitt på flere måter gjennom dypere forståelse på det åndelige og mentale plan og bidratt til bedret helse. Reiki har beriket livet mitt på mange plan med større livsglede, åpenhet, pågangsmot, harmoni, indre ro og styrke.

Det kreves ingen forkunnskaper for å lære Reiki!

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn