Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Styrke og overskudd hele året!

Overskuddspakken fra Vitalica 

Gjennom pensjonsforsikringer trygger vi alderdommen - hva gjør vi for helsen slik at vi virkelig kan nyte livet når vi kommer dit?

Dette er nok den viktigste innvesteringen du kan gjøre i livet!

Med VILLOSA bygger du opp igjen DHEA-nivået i kroppen. DHEA er et viktig og nødvendig hormon som kroppen selv produserer i binyrene. Dette er sterkt synkende med økt alder og begynner allerede å reduseres i 25 års alder. DHEA gir kroppen anledning til selv å produsere mange viktige hormoner og enzymer. For deg betyr dette økt motstandskraft mot en rekke sykdommer og lidelser, økt vitalitet og ungdommelighet. (Viktig å merke seg at Villosa er et pro/før DHEA produkt, altså ikke et hormon). Villosa er bygget på ekstrakt fra røttene til planten Dioscorea Villosa. Dette ekstraktet er rikt på Diosgenin og regnes som en meget effektiv og naturlig byggestein, hvor kroppen tar til seg det den trenger og skiller naturlig ut det overflødige.

Med MULTI+ får kroppen verdifull og viktig supplement til de viktige næringsstoffene som den trenger hver eneste dag. Multi+ dekker alle våre vitamin- og mineral behov sammen med vårt kosthold. I tillegg inneholder Multi+, omega3-fettsyrer som reduserer sjansen for hjerte-/kar sykdommer, bl.a. ved å tynne ut blodet og motvirke blodavleiringer, Multi+ er unik også fordi den inneholder Rosenrot av ypperste kvalitet. Ofte kan inntak av næringsstoffer føre til slapphet og ubalanse i en periode, men med Rosenrot øker Multi+ energien i stedet for å tappe den. Multi+ inneholder også viktige støtteprodukter, såkalte marine proteiner, som kvalitetssikrer det beste og mest effektive opptak av næringsstoffene i kroppen.

Overskuddspakken er en rimelig forsikring som vil gi kroppen mulighet til balanse og optimal funksjon - du tar kun fo tabletter VILLOSA og to tabletter MULTI+ daglig.  For  kr. 250,- pr. måned er kroppens dagsbehov dekket!

Vil du vite mer? Ikke nøl med å ta kontakt!

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn